Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Projecte de millora d'accessibilitat urbana

El COAC i l’AMB sumen esforços per promoure l’accessibilitat universal

Imatge: 
Millora accessibilitat C/Cuba Badalona. A. Buscemi i J. Bellmunt. Foto: Santiago Periel. © Mostres d'Arquitectura del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona promouran l’accessibilitat universal en el disseny de les ciutats a través de la formació. Ho faran mitjançant el curs ‘L’accessibilitat com a eina de disseny urbà’, que començarà el 15 d’abril.

L’objectiu de l’acord és donar a conèixer el valor de l’accessibilitat i la importància que ha d’adquirir en el disseny i la planificació de les ciutats.

Per això, el curs abordarà l’accessibilitat de manera integrada, per tal d’aconseguir un disseny universal de qualitat en el que tothom s’hi senti acollit. La formació partirà de l’anàlisi d’un equipament que servirà per detectar quins són els dèficits més comuns i poder establir pautes de millora.

Presentació el 17 de febrer
El proper 17 de febrer, les dues institucions, implicades  en el desenvolupament social i sostenible de l’entorn urbà, presentaran la iniciativa amb una sessió informativa a la 8a planta del COAC a Barcelona, on s’exposarà un exemple d’exit tant d’execució com de gestió del projecte de millora d’accessibilitat de dues finques al c/ de les Neus i la tesi doctoral “Universal accessibility: on the need of an empathy-based architecture”de la directora del curs.

Recupera el vídeo de la jornada:

29/01/2020
Tornar