Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Recreació de la fira d'ocupació que es celebra virtualment

El COAC, a La Salle Talent Fair 2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El COAC participarà el proper 18 de novembre a La Salle Talent Fair 2020, la fira d’ocupació que des de fa vuit anys organitza la universitat i que connecta els seus alumnes i antics alumnes, entre els quals hi ha arquitectes, amb empreses que tenen oberts processos de contractació o d’estada de pràctiques.

A l’estand del COAC s’hi podran consultar tots els serveis col·legials que oferim als arquitectes, per fer-los costat en el desenvolupament de la seva trajectòria professional. Hi haurà ofertes específiques de col·legiació, així com informació sobre els postgraus i els cursos que ofereix l’Escola Sert.

En el marc de la fira d’ocupació, l'Escola Sert organitza el webinar ‘Optimitza el teu perfil professional’ el 19 de novembre. La jornada pretén emfasitzar la importància de formar-se en nous perfils professionals, com el de Project Manager, Facility Manager o especialistes en salut i rehabilitació, itineraris que ofereix l’Escola Sert a través dels seus cursos i postgraus. Hi participaran Alberto López, cap del Servei de Formació i Ocupació del COAC, Jordi Seguró, director de l'Associació Catalana de Project Management i professor del postgrau de l'Escola Sert, i Gisela Steiger, directora del curs ‘Arquitectura & Lighting. Disseny d’il·luminació per a arquitectes’.

Una fira per connectar arquitectes i empreses

L’edició d’aquest 2020 de La Salle Talent Fair es farà en format virtual. Els usuaris podran passejar-se per una recreació virtual de la fira, amb estands d’empreses i pavellons. Podran accedir-hi per conèixer les 25 organitzacions participants, conversar-hi o presentar la seva candidatura per a una oferta de feina. La fira també oferirà webinars i conferències online.

Més informació.

12/11/2020
Tornar