La FormaTecA, l'espai de formació pels professionals de l'arquitectura

La FormaTecA, un espai de formació en línia sobre arquitectura i professió

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Aquests dies de confinament són un bon moment per entrar a la FormaTecA, l'espai virtual de suport per a l’exercici professional del COAC. 

Les càpsules de la FormaTecA són una font d'autoaprenentatge que recull tant les qüestions més consultades pels arquitectes, com d’altres sobre tendències i especialitats dins la professió. A través d'una metodologia pedagògica dinàmica, es combinen recursos de tipus audiovisual, gràfics i interactius, en uns formats que tenen una durada d'entre 10 i 20 minuts i que es poden consultar des de qualsevol dispositiu. 

Des que es va posar en marxa el 2017, ja són més de 6.700 els col·legiats que l'han utilitzada per consultar algun dels més de 30 recursos que s'hi han publicat. 

Consulta el llistat de càpsules disponiblesDues noves càpsules
A més a més, la FormaTecA acaba d'estrenar dues noves càpsules, una relacionada amb els procediments contractuals dels arquitectes jurats i l'altra amb la metodologia BIM.

A 'Arquitectes jurats. Procediments contractuals' s'aborden els diferents procediments en què ha d'intervenir un arquitecte jurat o una mesa de valoració, s'analitza el marc normatiu i els diversos procediments. Al seu torn, a la nova càpsula d''Introducció al BIM' s'intenta apropar aquesta nova metodologia, cada vegada més estesa, als arquitectes, perquè en coneguin els avantatges que presenta al llarg de tot el procés constructiu. 

                                  

Tornar