Una usuària seguint una formació online

L'Escola Sert programa 'Sessions Sert' de formació gratuïta en línia. Et portem la formació a casa!

Imatge: 
© Pixabay
L'Escola Sert programa dues 'Sessions Sert' en línia per als dies de confinament, seguint amb la iniciativa de formació gratuïta per a col·legiats. Les trobades permetran seguir en directe la sessió, però també interactuar amb el professor a través d'un xat.

El proper 26 de març a les 17 h es farà la jornada 'Amortitza la implantació del BIM', durant la qual s'aprofundirà en el BIM des d'un punt de vista pragmàtic, amb l'objectiu de desmitificar-lo i, sobretot, apropar-lo als arquitectes per tal que puguin valorar com en poden treure profit en el seu model de negoci.

El 31 de març a les 17 es farà la sessió 'Eines gràfiques per al desenvolupament de presentacions'. En aquest cas, la formació vol dotar els arquitectes de mitjans gràfics pràctics i àgils per a realitzar presentacions que expressin i transmetin l'essència dels projectes. Per això, es treballaran, d'una forma global, les possibilitats que ofereixen els següents programes informàtics: Google SketchUp, Autodesk Autocad, Adobe Photoshop i Adobe InDesign.

L'accés a les videoaules és exclusiu per al col·lectiu col·legiat i es farà arribar via correu electrònic.

Les Sessions Sert, a Youtube
A més, les últimes 'Sessions Sert' celebrades ja es poden consultar a la carta a través del canal de Youtube del COAC. Són les següents:
 
 · 25.09.2019: Why retail?
· 28.01.2020: Arquitectura i salut

· 25.02.2020: Urbanisme comparat
23/03/2020
Tornar