Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dj, 29 setembre fins Dj, 06 octubre
Dijous de 15:00 h a 19...

Obertes les inscripcions per al curs de certificació...

Obertes les inscripcions per al...

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Cicle formatiu per promoure l'accés al mercat laboral

Cicle formatiu nou per promoure l'accés al mercat laboral impulsat pel COAC

Imatge: 
© Pexels

El Servei d’Ocupació del COAC organitza un cicle de jornades d'orientació amb l'objectiu d'ajudar els arquitectes col·legiats a entendre com funciona el mercat laboral i què necessiten per aconseguir incorporar-s'hi.

El cicle està format per 5 sessions, que tindran lloc durant els mesos de febrer, març i abril en horari de 15 a 17 h. Les sessions, que es podran seguir en directe per streaming, són gratuïtes i exclusives per a col·legiats.

Dilluns 7 de febrer
Fes el teu perfil de Linkedin per millorar la teva visibilitat
Linkedin no és un repositori de CV, sinó que és una eina potent de visibilitat i networking. Explicarem els passos a seguir per tenir un bon perfil de Linkedin, què cal fer per estar present en aquesta xarxa i com millorar la nostra visibilitat.


Dilluns 21 de febrer
Millora la teva autoconfiança per aconseguir la feina que et mereixes
Si un no creu en si mateix, menys ho farà un reclutador que no ens coneix. Parlarem dels cinc nivells d'autoconfiança i farem exercicis per aprendre a confiar més en totes aquelles competències, eines i recursos que ja tenim, tot i que moltes vegades no en siguem conscients.


Dilluns 7 de març    
Networking i Elevator Pitch
Vendre adequadament el teu producte (tu mateix) i crear una xarxa de networking que t'ajudi a obtenir feines i projectes interessants és vital per a la teva ocupabilitat en aquest mercat tan canviant. Prepara't amb la fórmula 100/50/10/3 del networking!


Dilluns 21 de març 
Com els algoritmes t'ajuden o no en la recerca de feina
La forma de seleccionar ha canviat amb l'arribada de la intel·ligència artificial als processos de selecció. Donarem alguns trucs per entendre quina informació cal incloure en el CV, com és el procés de selecció amb entrevistes robotitzades, cribes automatitzades, etc. i com aconseguir arribar a l'entrevista amb els reclutadors... humans.


Dilluns 4 d’abril
La fórmula màgica de l'ocupabilitat
Nosaltres som responsables d'estar de manera activa al mercat laboral. Per poder escollir el nostre futur professional, haurem de desenvolupar els tres elements clau de l'ocupabilitat. Descobreix aquests elements que t'ajudaran a empoderar-te davant dels canvis professionals!

 

25/01/2022
Tornar