Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Projecte BIM Management

Nova formació de postgrau en BIM Management a l’Escola Sert

Imatge: 
© Projecte: Roger Méndez (AMB). Imatge: Aïda Artiz
La propera tardor començarà el nou postgrau en BIM Management a l’Escola Sert, una formació centrada en la redacció dels projectes amb la metodologia BIM, el nou paradigma de redacció de projectes d’arquitectura. Concretament, s’estudiarà com treballar amb models d’informació de manera col·laborativa. El programa s'adreça a arquitectes i professionals del món de la construcció i s’estendrà des del 8 de novembre d’enguany fins al 20 de juny de 2022. Si fas la teva matrícula abans del 25 de juliol, pots beneficiar-te d'un 10% de descompte.

El postgrau en BIM Management té l’objectiu d’entendre i dominar aquesta metodologia, a través de l’eina de modelat Autodesk Revit i altres programes de software, així com fulls de càlcul, programes de renderització i programació visual, visors de models, i aplicacions per a la coordinació entre els diferents col·laboradors del projecte i la gestió dels amidaments i el pressupost.

Vols conèixer aquest programa de primera mà? No et perdis la sessió informativa del postgrau en BIM Management a càrrec de Maria Duran, directora del programa, que tindrà lloc el proper dijous 17 de juny, a les 17 h. En aquesta jornada es presentarà el postgrau i s’obrirà un torn de precs i preguntes.

SOBRE EL POSTGRAU EN BIM MANAGEMENT:
Dates: 8 NOV 2021 – 20 JUN 2022
Durada: 220 h
Modalitat: Presencial i Online (Places limitades)
Més informació i inscripció

SOBRE LA SESSIÓ INFORMATIVA:
Data: Dijous 17 de juny
Hora: De 17 h a 18 h
Gratuït
Inscriu-te

Et vas perdre la sessió informativa? Recupera-la aquí.

11/06/2021
Tornar