Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Escola Sert

Nou programa formatiu de l'Escola Sert per al 2019-2020

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Noves temàtiques i formats
Arrenca el curs 2019-2020 i l’Escola Sert presenta un nou programa formatiu enfocat a ampliar noves temàtiques, amb nous continguts i nous formats, ampliant la seva oferta formativa pensada tant per als arquitectes col·legiats com per a altres arquitectes i perfils professionals.

Des d’aquest mes de setembre i fins a l’Escola d’Estiu del mes de juliol, els arquitectes i altres professionals poden formar-se en un ampli ventall de temàtiques i perfils per a la seva professió, amb l’objectiu de consolidar la seva carrera professional.

Particularitats del nou programa
Com a novetat destaca la primera edició del Màster en direcció d’empreses immobiliàries innovadores, una aposta per un format de llarga durada amb gran èxit d’alumnes, acreditat per la UPC. D'altra banda, es potencien els programes sobre arquitectura i salut, temàtica estratègica per al COAC, i els de territori i urbanisme.

Pel que fa a nous formats, aquest any s’han creat les Sessions Sert, que es realitzaran arreu del territori, i també es potenciarà el Campus d’empreses, on sumem la visió de l’empresa amb la relació amb els nostres alumnes a través de les jornades tècniques.

Escola Sert
L’alta qualitat dels programes formatius i dels docents experts que els imparteixen són el segell de l’Escola Sert. L’aprenentatge experiencial, els casos pràctics i les visites formen part del programa del centre, que inclou jornades tècniques amb empreses del sector, jornades temàtiques i cursos online i presencials per fomentar la formació continuada.

Descarrega’t el nou programa formatiu
21/10/2019
Tornar