Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Postgrau d'Arquitectura i Salut

Obertes les inscripcions per al Postgrau d'Arquitectura i Salut

Imatge: 
© Danist Soh (Unsplash)
El proper 7 de febrer comença una nova edició del Postgrau d'Arquitectura i Salut de l'Escola Sert. El curs, que es durà a terme en format híbrid, anirà a càrrec de l'arquitecta Sonia Hernández-Montaño Bou i tindrà lloc els dilluns de 9.30 a 18.30 h.

Aquest postgrau està orientat a arquitectes, arquitectes tècnics, interioristes, promotors, agents immobiliaris i professionals de l'àrea de sanitat i salut pública que vulguin ampliar els seus coneixements sobre la incidència dels materials, sistemes constructius i instal·lacions en la qualitat de l'ambient interior i, per tant, en el confort i la salut dels usuaris.

El curs s'estructura en 4 mòduls:

· El primer contextualitza la necessitat d'incloure la salut en l'edificació i l'urbanisme.
· El segon descriu els paràmetres de salut associats a la qualitat de l'ambient interior i els sistemes d’instal·lacions.
· El tercer mòdul repassa els materials i sistemes constructius.
· El mòdul 5 engloba tots els criteris des d'una visió general amb eines d'aplicació a tots els camps (edificació, rehabilitació, urbanisme…)

Durant el desenvolupament del programa hi hauran classes magistrals participatives, en les quals es realitzaran casos pràctics per a poder aplicar els coneixements adquirits.

Més informació i inscripcions

Beneficia't d'un 10% de descompte!
Fins al 31 de gener, l'Escola Sert ofereix un 10% de descompte en la matrícula de tots els posgraus i màsters. Aquest descompte se suma a la bonificació que reben els arquitectes col·legiats. Més informació sobre la promoció
14/01/2022
Tornar