Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Disseny d'hotels

Obertes les inscripcions per al Postgrau Disseny de l'Hotel 3.0

Imatge: 
© Daniel Isern
El proper 9 de febrer comença una nova edició del Postgrau de l'Escola Sert "Disseny de l'hotel 3.0 - Repensant l'hotel", un programa formatiu que permet aprofundir en l'arquitectura i el disseny de la indústria hotelera i assolir els coneixements necessari sper especialitzar-se en el disseny d'equipaments hotelers.

L’any 2020 ens ha deixat un món ple de dubtes i silencis, i amb tots els nostres hotels buits. Conscients que ben aviat tornarem a una realitat on ajuntar-nos o abraçar-nos deixarà de ser una anomalia, no podem negar una veritat incòmoda: moltes coses deixaran de ser com eren i el negoci hoteler serà un d’ells.

El Postgrau de l’Escola Sert, dirigit per Daniel Isern Pascual, no pot quedar d’esquena a aquests nous reptes i, sense oblidar les bases racionals de circulacions, dimensionats i programa que defineixen el projecte hoteler, intenta anar més enllà. 

En el Postgrau es planteja la participació de tots els actors involucrats a la indústria hotelera i turística: promotors, inversors, professionals de la direcció i la gestió turística, etc., i especialment arquitectes en exercici dins de l'àmbit, amb l'objectiu de desenvolupar amb èxit les oportunitats professionals que la creixent activitat del sector ofereix als arquitectes.

Més informació i inscripcions

Beneficia't d'un 10% de descompte!
Fins al 31 de gener, l'Escola Sert ofereix un 10% de descompte en la matrícula de tots els posgraus i màsters. Aquest descompte se suma a la bonificació que reben els arquitectes col·legiats. Més informació sobre la promoció
Tornar