et portem la formació a casa

Malgrat l’excepcionalitat dels dies que estem vivint, des de l’Escola Sert redoblem els esforços per apropar-vos a casa els millors coneixements, amb moltes propostes gratuïtes.Les Sessions Sert, exclusives i gratuïtes per a col·legiats, ofereixen formació en temes específics i interacció amb els docents.
Properes sessions
- Why retail? (enllaç properament)

- Introducció a l'estàndard Passivhaus (enllaç properament)

- Eines de representació (enllaç properament)A la FormaTecA, l'espai virtual del COAC de suport per a l'exercici professional, hi trobareu una font d'autoaprenentatge gratuïta que recull tant les qüestions més consultades pels arquitectes com d’altres sobre tendències i especialitats dins la professió.

Reflexionem sobre el paper de l'arquitectura en la societat. Amb aportacions del professorat de l'Escola Sert i arquitectes amb experiència en diferents àmbits s'aborden qüestions com l'habitatge, la ciutat, la salut o la vinculació amb altres disciplines com la música i la literatura.
Consulteu els articles
- "Mil cases en una casa", Arquitectos de Cabecera
- "La salut, també a casa nostra", Sònia Hernández, arquitecta i coordinadora del Grup de Salut del COAC
- "Infants, casa i confinament. Aprenentatges", Mariona Genís, doctora arquitecta
- "Arquitectura i música: una intersecció entre espai i so, buit i silenci", Gerard Guerra, arquitecte i pianista, membre del Grup Obert de Música i Arquitectura del COAC