Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Carrer del casc antic

Sessió Sert: L'arquitectura com a eina de salut pública

Imatge: 
© Pexels
El 80% dels determinants de salut estan fora del sistema sanitari. De tots aquests determinants, l’arquitectura i l'urbanisme tenen un paper clau en la creació d’entorns saludables que millorin la qualitat de vida de les persones, on es puguin dur a terme pautes de vida saludables i es tinguin en compte factors socieconòmics per crear igualtat i equitat. En parlarem a la propera Sessió Sert, que tindrà lloc el 29 de novembre a les 17 h.

Durant la jornada, l'arquitecta Sonia Hernández-Montaño parlarà de la importància del disseny arquitectònic per millorar les condicions de salut de les persones. També explicarà els principals factors de salut en l’arquitectura i com aquests es poden introduir al llenguatge de disseny.

Sonia Hernández-Montaño
Arquitecta amb màster en bioconstrucció, Hernández-Montaño és coordinadora del Grup de Treball de Salut del COAC i assessora de diverses institucions per a la incorporació de criteris de salut en la construcció. Directora del postgrau en Arquitectura i Salut de l'Escola Sert, és fundadora de l'estudi arquitecturasana.com.

Més informació i inscripcions

Aquesta sessió és gratuïta i exclusiva per a col·legias.
Versió per a imprimirPDF version