Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Sessió Sert. Nous sistemes constructius: fusta

Sessió Sert. Nous sistemes constructius: la fusta

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La fusta és la protagonista de la propera Sessió Sert sobre nous sistemes constructius a l’Escola Sert, que tindrà lloc el proper dilluns 11 d’octubre a les 17 h, en modalitat online.

L’objectiu és oferir un recorregut pels sistemes de construcció amb fusta que més es fan servir en el context actual a Catalunya i Europa. La jornada s’estructurarà en tres blocs independents a càrrec de cadascun dels directors del curs “Nous sistemes constructius: fusta” que comença el proper 9 de novembre: Marc Folch, Jordi Pagès i Miquel Rodríguez.

En el primer bloc, s'estudiaran els sistemes de fusta amb entramat lleuger: les característiques principals d’aquest sistema i els seus usos més habituals. En el segon, es presentaran diferents sistemes de fusta amb panells: panells de fusta contralaminada (CLT) i panells de fusta microlaminada (LVL), entre d’altres.

Finalment, en el tercer i últim bloc es mostraran alguns exemples de sistemes porticats de fusta (“Timber Frame”) i sistemes de fusta híbrids, és a dir, fusta combinada amb altres materials com el formigó o l’acer.

Igual que la resta de Sessions Sert, aquesta jornada es realitza en dilluns de 17:00 a 19:00 h.

Inscriu-te a la sessió aquí.

Aquesta sessió és gratuïta i exclusiva per a col·legiats.

Versió per a imprimirPDF version