Sessió Sert "Les professions, una resposta a un món en crisi"

Sessió Sert. "Les professions, una resposta a un món en crisi"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dilluns 21 de juny, a les 19 h, tindrà lloc la darrera sessió Sert del curs 2020-2021 a l’Escola Sert. La jornada consistirà en una taula rodona al voltant de les professions i del llibre “Ciutat de professions”, escrit per Jordi Ludevid. Sota el títol “Les professions, una resposta a un món en crisi”, s'exposaran els reptes que hi ha en les ciutats, en tots els àmbits professionals.


L'acte comptarà amb la participació de:

· Assumpció Puig, degana del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
· Jordi Ludevid, president del Consell Superior dels Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE) entre els anys 2010 i 2017. Degà del COAC entre els anys 2006 i 2010. Vicepresident Segon del CSCAE, 2007-2009. President de la Comissió Gestora de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública del COAC, 1996-2002. President de la Demarcació de Barcelona, 2002-2006. Delegat del Bages Berguedà del COAC, 1998-2002.
· Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona.
· Ana Puig-Pey, doctora arquitecta per la ETSAB i pel Departament d'Organització d'Empreses de la UPC. Directora del màster en Direcció d'empreses immobiliàries innovadores (MDEI+i).


Les Sessions Sert són jornades de formació gratuïtes per als col·legiats, adreçades als diferents perfils professionals dins el sector de l’arquitectura. Les jornades se celebren en format online, i abracen des de l’edificació fins a l'urbanisme, passant per la rehabilitació, el territori i la gestió del despatx. Amb elles, l’Escola Sert busca potenciar el perfil professional i adaptar el sector a les exigències de futur.

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

Més informació i inscripció

Versió per a imprimirPDF version