Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Oberta la convocatòria dels Premis AJAC XIII fins al 31 de gener

Imatge: 
© AJAC
El passat 2 de desembre, l’AJAC (Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya) va celebrar l’acte de presentació de la 13a edició dels Premis AJAC per a joves arquitectes, moment a partir del qual es va obrir la convocatòria per a la presentació de candidatures.

Sota l’eslògan “JOVES+ARQUITECTURA”, aquesta nova edició incorpora una sèrie de canvis respecte a les anteriors, com ara la celebració d’una Biennal del Disseny Arquitectònic Jove on seran exposats els projectes guardonats acompanyats d’activitats complementàries. El Comissariat per a l'organització d’aquesta jornada s’obrirà a concurs properament.

La convocatòria està oberta a tots aquells joves arquitectes i estudiants d’arquitectura menors de 40 anys que vulguin donar a conèixer la seva feina, en diferents categories de participació: obra nova i rehabilitació, urbanisme i paisatge, obra executada i no executada, processos participatius, reforma interior, disseny de producte, arquitectura efímera, projectes finals de carrera, difusió i divulgació de l’arquitectura i investigació i teoria de l’arquitectura.

La data límit per presentar candidatures és el 31 de gener a les 13 hores. Les obres presentades seran valorades per un jurat de prestigi nacional i internacional.

Per a més informació, descarregueu-vos les Bases dels Premis.
També podeu consultar el Calendari dels Premis.

Amb el patrocini de:
logo-hna-ceja-blanca-300x300 | Instituto CastaneraAislux S.A - Lucernarios, Cubiertas, Metacrilatos, Policarbonato
14/12/2022
Tornar