Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

L'OCT PUBLICA NOUS DOCUMENTS D'AJUDA AL PROJECTE EN RELACIÓ AMB EL CODI ESTRUCTURAL I AMB LES MODIFICACIONS DEL CTE

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Arran dels darrers canvis normatius, l'Oficina Consultora Tècnica del COAC continua ampliant els documents d’ajuda disponibles per als col·legiats, per facilitar la seva aplicació a la redacció de projectes.

Així, pel que fa al Codi Estructural (RD 470/2021), s’ha publicat al web:

- Nova guia breu de suport tècnic relacionada amb la protecció i reparació d’estructures de formigó, on es recullen tant els criteris i sistemes de reparació d’estructures de formigó que preveu el Codi Estructural, com els de protecció per a la millora de la durabilitat i el control a efectuar sobre aquests treballs.

Accés a les guies del Codi Estructural – Estructures de formigó (III)*

- Nou guió sobre el contingut dels projectes de reparació estructural en edificis existents, encaminats a impedir o alentir processos de deteriorament o a restablir les prestacions inicials de l’estructura. La guia està disponible al web de l'OCT tant en format pdf (que incorpora els comentaris i notes d’ajuda), com en format word.

Accés a les guies d’intervencions en edificis existents (Reparació d’estructures de formigó)

I en relació amb la darrera modificació del Codi Tècnic de l’Edificació (RD 450/2022), s’ha actualitzat la fitxa per a la justificació de l’HE 2 Rendiment de les instal·lacions tèrmiques (RITE).

Accés a la fitxa per a la justificació de l’HE 2 Rendiment de les instal·lacions tèrmiques (RITE)

Des de l’OCT es continua treballant en la redacció de documents d’ajuda relacionats amb Codi estructural i la darrera modificació del CTE, dels quals us n’informarem en el moment de la seva publicació.

* Per accedir a tots aquests documents cal tenir contractat el Tram Complementari

23/01/2023
Tornar