Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Fons next generation

Modificació de la convocatòria dels ajuts a la rehabilitació del Consorci Metropolità de l'Habitatge dels fons Next Generation

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En data 26 de juliol s’ha publicat al BOPB la modificació de la convocatòria d’ajuts a la rehabilitació dels Fons Next Generation, que afecta a l'àrea metropolitana de Barcelona, que gestiona el Consorci Metropolità de l'Habitatge.

Amb l’objectiu d'equiparar el Consorci Metropolità de l'Habitatge a les altres dues convocatòries que apliquen a Catalunya, la del Consorci de l'Habitatge i la de l'Agència de l'Habitatge, s'ha inclòs el següent canvi:

- Es modifica el primer paràgraf de l’article 5, on es determina que, segons les bases reguladores, seran subvencionables les obres de rehabilitació sempre que l’inici de les mateixes sigui posterior a l’1 de febrer de 2020. És a dir, tant les obres iniciades com les finalitzades a partir d’aquesta data podran demanar la subvenció.

Abans d’aquesta modificació només podien demanar l’ajut les obres pendents de posar-se en marxa o posades en marxa posteriorment a l’entrada en vigor de la convocatòria, que va ser publicada el 29 d’abril de 2022.

Per a més informació, podeu consultar el text complet de la convocatòria, publicat al BOPB de 26 de juliol.
28/07/2022
Tornar