Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premis ARQUITECTURA del CSCAE

29 projectes catalans seleccionats als Premis ARQUITECTURA del CSCAE

Imatge: 
Premis ARQUITECTURA del CSCAE
El Consell Superior dels Col·legis d'Arquitectes d'Espanya (CSCAE) ha fet públics els 177 projectes seleccionats a la primera fase dels Premis ARQUITECTURA, entre els quals hi trobem 29 obres catalanes.

429 propostes d'arreu de l'Estat s'han presentat a la convocatòria, patrocinada per l'empresa COMPAC. Entre els 177 projectes seleccionats, el jurat escollirà els finalistes i guanyadors, que s'anunciaran en una cerimònia pública, el proper 22 de juny.

Les obres seleccionades opten, doncs, al Premi Sostenibilitat i Salut (valors universals), Premi Nova Bauhaus (valors culturals i artístics), Premi Compromís (innovació, diversificació i divulgació), Premi Professió (valors professionals i ètics), Premi Hàbitat (valors bàsics de l'arquitectura i l'urbanisme), i Premi Re a la rehabilitació (rehabilitació, renovació i regeneració).

Juntament amb aquests sis premis, també s'entregaran tres guardons de caràcter especial: el Premi d'Arquitectura Espanyola, el Premi d'Urbanisme Espanyol i el Premi a la Permanència.

Consulteu els projectes catalans seleccionats

El CSCAE, quatre dècades reconeixent la qualitat arquitectònia
Des del 1931, el CSCAE actua com a motor de promoció i difusió de l'arquitectura espanyola mitjançant diferents activitats i esdeveniments. Distincions com la Medalla d'Or de l'Arquitectura, instituïda l'any 1987, evidencien aquest compromís per impulsar l'interès general per l'arquitectura.

Per tal d'ampliar la difusió i el reconeixement social de l'arquitectura i l'urbanisme, el 2021 el CSCAE va crear els Premis ARQUITECTURA, que intenten apropar l'arquitectura a l'entorn social, ajudant a identificar i divulgar els valors que contribueixen a millorar el benestar col·lectiu i l'entorn construït com a llegat per a les generacions següents. 
13/04/2023
Tornar