Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres d’arquitectura!

L'ArquiLlibres creix: Donem una segona vida als llibres d’arquitectura!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Amb la voluntat de fer créixer la iniciativa i de sumar sinèrgies, a partir d'ara les trobades d'ArquiLlibres se celebraran coincidint amb alguns actes destacats del COAC. Aquests dies, la Cooperativa Jordi Capell muntarà una parada a la seu de Plaça Nova on es podran adquirir els exemplars. L'objectiu és dotar al projecte de més visibilitat i força i poder arribar a més persones.

Ja tenim data per als propers ArquiLlibres!
Els propers mesos estan previstes les següents trobades, a les quals s'aniran sumant noves dates:

15 de febrer - La Festiva (de 17 a 20 h)
15 a 22 d'abril - Sant Jordi (Àgora del COAC)
23 d'abril
 - Sant Jordi (Passeig de Gràcia amb Casp)
26 de maig
- Festa d'Arquitectura de Ciutat Vella (d'11 a 14 h)
7 de juny - Festa d'Arquitectes (17.30 a 21 h)
3 de juliol - Acte Institucional (17.00 a 21 h)

L'objectiu de l'ArquiLlibres és promoure l'economia circular, facilitant la reutilització dels llibres d'arquitectura, grans aliats dels arquitectes durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. A la vegada, la iniciativa vol contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions de professionals. 

La meitat del preu de venda va destinada als arquitectes que donen els seus llibres i els beneficis es destinen íntegrament al Servei d’Orientació Col·legial (SOC COAC), que ofereix suport i assessorament a aquells col·legiats que ho necessitin.

L'ArquiLlibres és una iniciativa de la Demarcació de Barcelona en col·laboració amb l'Agrupació d’Arquitectes Sènior/a, l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i la Cooperativa Jordi Capell. La idea original és de l'arquitecte Joan Villoro, que va ser un gran aficionat als llibres i al Mercat de vell de Sant Antoni.

Donació de llibres
Si esteu interessats en fer una donació de llibres, envieu-nos un correu electrònic a arquillibres@coac.net amb les vostres dades de contacte i canalitzarem la donació.

25/01/2024
Tornar