Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
ArquiLlibres: Dona una segona vida als llibres d’arquitectura!

L'ArquiLlibres creix: Donem una segona vida als llibres d’arquitectura!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Ja tenim data per al primer ArquiLlibres de l'any!
Coincidint amb la celebració de La Festiva, el 15 de febrer entre les 17 i les 20 h tindrà lloc la propera trobada d'ArquiLlibres. Aquell dia, la Cooperativa Jordi Capell muntarà una parada a la seu de Plaça Nova on es podran adquirir els exemplars.

Amb la voluntat de fer créixer la iniciativa i de sumar sinèrgies, a partir d'ara les trobades d'ArquiLlibres se celebraran coincidint amb actes destacats del COAC. L'objectiu és dotar al projecte de més visibilitat i força i poder arribar a més persones.

Així, per als propers mesos estan previstes les següents trobades, a les quals s'aniran sumant noves dates:

15 de febrer - La Festiva
26 de maig - Festa de l'Arquitectura de Ciutat Vella
7 de juny - Festa Patronal de la Demarcació de Barcelona

L'objectiu de l'ArquiLlibres és promoure l'economia circular, facilitant la reutilització dels llibres d'arquitectura, grans aliats dels arquitectes durant els anys d’estudi i d’exercici de la professió. A la vegada, la iniciativa vol contribuir a teixir una xarxa entre diferents generacions de professionals. 

La meitat del preu de venda va destinada als arquitectes que donen els seus llibres i els beneficis es destinen íntegrament al Servei d’Orientació Col·legial (SOC COAC), que ofereix suport i assessorament a aquells col·legiats que ho necessitin.

L'ArquiLlibres és una iniciativa de la Demarcació de Barcelona en col·laboració amb l'Agrupació d’Arquitectes Sènior/a, l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) i la Cooperativa Jordi Capell. La idea original és de l'arquitecte Joan Villoro, que va ser un gran aficionat als llibres i al Mercat de vell de Sant Antoni.

Donació de llibres
Si esteu interessats en fer una donació de llibres, envieu-nos un correu electrònic a arquillibres@coac.net amb les vostres dades de contacte i canalitzarem la donació.

25/01/2024
Tornar