Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Logo SOC COAC
El Servei d’Orientació Col·legial (SOC COAC) compta amb tres línies estratègiques: l'assistencial, enfocada al suport i assessorament socioeconòmic; la de foment de la innovació, l’emprenedoria i el coneixement; i la de promoció de la igualtat de gènere.Quines ajudes hi ha disponibles actualment?
Actualment, es poden demanar dos tipus d’ajudes dins la línia assistencial: les prestacions per contrarestar les conseqüències de la COVID-19, i els ajuts econòmics i serveis d'assessorament per altres casuístiques no vinculades a la COVID-19. Consulta les ajudes disponibles i els requeriments en cada cas.

Com sol·licitar una ajuda?
Per fer la sol·licitud és imprescindible omplir el formulari i presentar la documentació requerida. Totes les peticions les analitza de forma individualitzada l’equip del SOC COAC i, en pocs dies, la persona sol·licitant rep una resposta.

Un projecte col·lectiu dels i per als arquitectes
El SOC COAC és possible gràcies a una aportació voluntària dels col·legiats, vinculada a la quota col·legial, a través de la qual tots podem contribuir a donar suport als companys que necessiten millorar la seva situació personal o professional.

Contacta’ns, estem amb tu!
Si tens dubtes o necessites assessorament, pots posar-te en contacte amb l’equip del SOC COAC, que t’atendrà de forma personalitzada i totalment confidencial.

Contacte: soccoac@coac.net

Consulta el protocol de funcionament el SOC COAC i també el llistat de serveis i avantatges que tens al teu abast gràcies al conveni establert entre el COAC i el Col·legi de Metges de Barcelona.

Ajudes disponibles:
 
  • Suport econòmic puntual per a arquitectes en situació de vulnerabilitat

   Suport econòmic puntual per ajudar a pal·liar les dificultats econòmiques dels col·legiats en situació de vulnerabilitat. 

   Accés a l'ajuda


  • Suport econòmic puntual i excepcional

   Servei de suport psicològic orientat a a entendre, motivar i estimular els propis recursos personals i habilitats per encarar la situació problemàtica o de conflicte provocada per la COVID-19.  

   Accés a l'ajuda

  • Suport econòmic professional, puntual i excepcional

   Servei d'assessorament i suport personal per tal d'orientar i recolzar els col·legiats a trobar la sortida més adient a situacions personals i professionals diverses, com la sol·licitud a prestacions de l'administració pública o la recomanació de serveis.

   Accés a l'ajuda

  • Suport excepcional per convalescència

   Servei de rehabilitació a domicili o en un centre especialitzat per ajudar els professionals de l'arquitectura que han estat infectats per la COVID-19 i han patit seqüeles.

   Accés a l'ajuda

  • Servei d'atenció a domicili

   Serveis d'atenció assistencial personalitzada i professionalitzada al propi domicili adreçats a garantir els suports que els col·legiats o els seus familiars requereixen a causa del tancament de centres de dia i residències per la crisi de la COVID-19.

   Accés a l'ajuda

  • Suport per la conciliació laboral dels col·legiats amb fills menors

   Suport per a la conciliació laboral dels col·legiats amb fills menors de 12 anys per conciliar la jornada laboral amb la familiar durant els períodes de manca d'obertura d'escoles per l'excepcionalitat de la COVID-19.

   Accés a l'ajuda

Versió per a imprimirPDF version