Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Barcelona

Concurs per al disseny de la identitat gràfica del Congrés de la UIA Barcelona 2026

Imatge: 
UIA 2026 BARCELONA
L'any 2026, Barcelona acollirà el Congrés de la Unió Internacional d’Arquitectes (UIA) i es convertirà en la Capital Mundial de l'Arquitectura UIA-UNESCO. Així es va decidir en imposar-se com a guanyadora la nominació de la ciutat comtal, promoguda pel COAC, el CSCAE, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

El Congrés Mundial de la UIA compta amb una llarga història, des de la seva primera edició, celebrada el 1948 a Lausana. Des d'aleshores, s'organitza triennalment en diferents ciutats del món. Barcelona ja va albergar el Congrés de 1996, en un context post olímpic diferent de l’actual, però amb gran èxit de públic, deixant imatges que formen part de la història de la ciutat. Trenta anys després, tornarem a ser epicentre mundial de l’arquitectura, amb un esdeveniment que vol ser un fòrum internacional de debat sobre els desafiaments globals des de les perspectives de la cultura, el patrimoni cultural, la planificació urbana i l'arquitectura

En aquest sentit, el COAC, el CSCAE i ADG-FAD convoquen un concurs amb l'objectiu de seleccionar un estudi professional de disseny gràfic i comunicació visual que efectuï la conceptualització i disseny de la nova identitat gràfica del Congrés de la UIA de 2026, que a partir d’aquest mateix 2023 començarà a visualitzar-se. Es tracta de realitzar una identitat corporativa que pivoti al voltant del seu nou logotip i pugui encaixar amb els objectius del Congrés: fomentar i potenciar l’arquitectura i el disseny urbà, i promoure la sostenibilitat, la innovació, la diversitat i qualsevol altre valor d’interès públic en relació amb la millora i transformació dels espais habitables, objecte de treball dels arquitectes.

Els equips interessats poden presentar la documentació abans del 3 de maig de 2023 a les 18 h per correu electrònic a adg@adg-fad.org.

Consulteu les bases de la convocatòria.

De tots els portfolis rebuts, un jurat especialitzat en seleccionarà 3 perquè desenvolupin una proposta d'identitat per el Congrés. Cada proposta es remunerarà amb 2.000 euros (IVA exclòs) un cop presentada davant de jurat i, així mateix, la proposta que resulti seleccionada serà l’adjudicatària de l’encàrrec per un import de 8.000 euros (IVA exclòs), mitjançant un contracte amb el COAC que ha de servir per definir el llibre d’estil i les primeres aplicacions concretes necessàries per aquest any 2023.
14/04/2023
Tornar