Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Espais comuns de Construmat

Construmat celebra una nova edició amb la participació de 180 empreses del sector

Imatge: 
© Construmat. Espais comuns dissenyats per Josep Ferrando Architecture. Premi FAD de l'Opinió d'Intervencions Efímeres 2020

Del 23 al 25 de maig la Fira de Barcelona celebrarà la 22a edició del Saló de la Construcció al Recinte de Gran Via.

Els arquitectes col·legiats podeu obtenir una acreditació gratuïta mitjançant el codi que trobareu al Plus COAC.

Més de 180 empreses expositores i prop de 300 marques participaran en l'esdeveniment. Amb la superfície expositiva completa, el saló ampliarà el seu espai a l'exterior del pavelló, on s'ubicarà l'exposició de maquinària industrial i eines per a la construcció.

Entre les companyies que hi participaran estan: Alsina, Alu Factory, Arquima, Breinco, Celo, Cementos Molins, Cosentino, Durmi, Egoin, Evowall, Fischer, Gabarró, Hercal, Jung, Kiloutou, Layher, O Feliz Painel, PMP, Grupo Protec, Roca, Rehatec, Roi, Grupo Saltoki, Sebastià, Simpson Strong Tie, Tejas Borja, Thermis, Volcalis, entre d'altres.

Congrés i activitats paral·leles
A banda de l'espai expositiu, el saló també comptarà amb un congrés de tres dies on es debatran alguns dels principals reptes del sector de la construcció en matèria de sostenibilitat, industrialització i digitalització, amb especial atenció als fons Next Generation.

A més, es realitzaran jornades tècniques, tallers, demostracions i aplicacions en el marc de l'Aula de Formació, que oferirà sessions pràctiques sobre les últimes novetats en productes i serveis adreçats als professionals.

Per a més informació, podeu visitar el web de Construmat.

14/03/2023
Tornar