Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Construmat celebra una nova edició amb la sostenibilitat com a eix principal

Imatge: 
© Construmat. Espais comuns dissenyats per Josep Ferrando Architecture. Premi FAD de l'Opinió d'Intervencions Efímeres 2020
El Saló de la Construcció de Fira de Barcelona celebrarà la seva 22a edició del 23 al 25 de maig. Els arquitectes col·legiats podeu obtenir una acreditació gratuïta mitjançant el codi que trobareu al Plus COAC.

Sota el lema “Construint sostenibilitat”, Construmat ha dissenyat una proposta en resposta a les necessitats del sector, en línia amb les tendències actuals de reducció d'emissions. Amb 204 expositors i 366 marques representades, els professionals podran descobrir els últims materials, sistemes i tècniques disponibles al mercat, adaptats a les últimes normatives mediambientals. 

La zona expositiva ocuparà 10.000m2 i comptarà amb la participació d'empreses com Alsina, Alufactory, Arquima, Breinco, Celo, Cementos Molins, Cosentino, Durmi, Egoin, Evowall, Fischer, Gabarró, Hercal, Jung, Kiloutou, Layher, O Feliz Painel, PMP, Grupo Protec, Roca, Rehatec, Roi, Grupo Saltoki, Sebastià, Simpson Strong Tie, Tejas Borja, Thermis i Volcalis, entre d’altres.

L’oportunitat dels fons Next Generation
Construmat organitza també un congrés de tres dies, amb més de 40 sessions i 50 ponents, on es debatran alguns dels principals reptes del sector de la construcció en matèria de sostenibilitat, industrialització i digitalització. El programa posarà especial focus en els fons Next Generation amb l’objectiu d’accelerar la seva execució. 

En aquest sentit, destaca la sessió inaugural que oferirà Francisco Javier Martín Ramiro, director general d’Habitatge i Sòl del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, i que se centrarà en els fons europeus. A més, el degà del COAC, Guillem Costa Calsamiglia, participarà en la sesió "Rehabilitació energètica amb fons Next Generation: un cas real", que tindrà lloc el dimarts dia 23 a les 15.30 h.

Podeu veure l'Agenda d'actes al web de Construmat.
 
 
 
16/05/2023
Tornar