Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
I BIENNAL D'ARQUITECTURA JOVE

Neix la Biennal d’Arquitectura Jove

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Neix la Primera Biennal d’Arquitectura Jove de Catalunya, la #BiennalAJAC, organitzada per l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, amb la participació del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i el Centre Obert d’Arquitectura. 

Amb l'objectiu d'actualitzar-se i adaptar-se a nous formats que poden encaixar més amb les necessitats del col·lectiu jove, l'AJAC presenta una nova proposta: la celebració de la 1a Biennal d’Arquitectura Jove de Catalunya, un esdeveniment celebrat de forma biennal que tindrà lloc a posteriori de l’acte de lliurament dels premis, amb la intenció de convertir-se en un petit festival de format vivencial que pugui donar cabuda a una programació cultural completa (conferències, cicles de debat, trobades…), a més d’integrar l’espai expositor de les obres guardonades. 

CONVOCATÒRIA PER AL COMISSARIAT DE LA BIENNAL
L’AJAC convoca un concurs de comissariat adreçat a arquitectes, investigadors culturals i comissaris joves, de fins a 40 anys d'edat. L’objectiu és trobar una persona o equip amb un perfil creatiu i de gestió que pugui assumir la tasca de conceptualitzar, organitzar i desenvolupar la primera edició de la Biennal.

La persona o equip que en resulti guanyador obtindrà una dotació de 3500€ + IVA, i s’unirà en qualitat de comissari a l’equip organitzador que gesta aquest esdeveniment. L’AJAC aportarà fins a 4000€ (IVA inclòs) per a l’execució de la proposta, tot i que el pressupost final per desenvolupar la Biennal queda supeditat a la cerca de patrocinadors.

Descarregueu-vos les Bases per al Comissariat de la Biennal.
Data límit de presentació de candidatures: dijous 27 d'abril a les 14 hores.

Per a més informació, podeu visitar el web de l'AJAC.

27/03/2023
Tornar