Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

S'obre una nova convocatòria dels Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca

Imatge: 
© Associació Amics i Amigues de l’Ebre

L’Associació Amics i Amigues de l’Ebre i els col·legis professionals d’Arquitectes de la Demarcació de l’Ebre (COAC Ebre) i d'Aparelladors i Arquitectes Tècnics de les Terres de l’Ebre convoquen la 16a edició dels Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca, en el marc dels 21rs Premis de Qualitat Ebrenca.

Els Premis de Qualitat a l’Arquitectura Ebrenca, que tenen caràcter bianual, volen reconèixer la qualitat de les intervencions arquitectòniques que s’han dut a terme en l’àmbit de les quatre comarques ebrenques en els darrers dos anys.

Les obres i intervencions arquitectòniques que es podran presentar a concurs han d’haver estat realitzades en l'àmbit d'aquestes quatre comarques, i la seua execució compresa entre l’1 de gener de 2021 i el 31 de desembre de 2022.

Per participar-hi és imprescindible que en l’execució de les obres hagin intervingut conjuntament arquitectes i arquitectes tècnics, i que el projecte tècnic de l’obra presentada hagi estat visat en els respectius col·legis professionals o s’hagi executat per encàrrec de l’administració pública.

Podeu consultar les bases del concurs.

La data final per la presentació de les propostes serà el divendres 17 de novembre de 2023 fins a les 14.00 h.

El lliurament dels diplomes de Qualitat Ebrenca tindrà lloc en el decurs de la Trobada anual de l’Associació Amics i Amigues de l’Ebre, que se celebrarà el dissabte 2 de desembre de 2023.

23/10/2023
Tornar