Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nou document d’ajuda per complimentar el DEUC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Per tal de facilitar la complimentació per part dels col·legiats del model de formulari normalitzat del DEUC, l’Oficina de Concursos del COAC ha redactat una guia.

· Consulteu la guia aquí.

La guia inclou també indicacions específiques en relació al Concurs de Les Glòries, convocat pel Patronat Municipal de l'Habitatge el mes de juny. Per consultar les bases del Concurs, cliqueu aquí.

Com ja havíem explicat anteriorment, el Document Europeu Únic de Contractació (DEUC) consisteix en una declaració d'idoneïtat, solvència financera i capacitat de les empreses, utilitzada com a prova del compliment dels requisits exigits en els procediments de contractació pública que rebassen el llindar de la Unió Europea. Segons la normativa europea, en determinades licitacions (procediments subjectes a les directives), el DEUC serà el formulari normalitzat que s’haurà de seguir, tot i que els estats membres podrien decidir utilitzar-lo també per a altres tipus de licitacions. 

Es tracta d'un servei gratuït, posat a disposició pública per la Comissió Europea, que permet als compradors públics dissenyar un model de DEUC per a un determinat procediment de licitació, o reutilitzar un model ja emprat en un procediment anterior. Així mateix, gràcies a aquest document, les empreses licitadores ja no hauran de proporcionar proves documentals completes i diferents formularis utilitzats anteriorment. El formulari en línia es pot omplir, descarregar, imprimir i, després, enviar a l'adjudicador juntament amb la resta de l'oferta.

· Consulta les FAQ's de la Comissió Europea sobre el DEUC electrònic.
· Accedeix al web de la Comissió Europea.
· Formulari normalitzat DEUC (Reglament).
· Formulari normalitzat DEUC en català.

29/07/2016
Tornar