Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Subvencions rehabilitació barris AHC

Nous ajuts per a la rehabilitació d’edificis residencials dels barris gestionats per l’Agència de l'Habitatge de Catalunya

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

S'ha publicat al DOGC del 20 de juliol la Resolució DSO/2289/2022, de 14 de juliol, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial dels barris gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a l'any 2021. Aquesta convocatòria es regeix per les bases reguladores publicades a la Resolució DSO/2427/2021, de 28 de juliol, modificada per la Resolució DSO/2155/2022, de 7 de juliol.

L'objecte d'aquestes subvencions és fomentar la millora de l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació, la millora de la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat.

Actuacions subvencionables

Línia 1 Foment de la millora de l’eficiència energètica i sostenibilitat

(Resultat d’un IITE amb deficiències qualificades com importants, greus o molt greus)

1.1 Actuacions en els edificis de tipologia residencial col·lectiva, incloses les de l’interior dels habitatges si estan vinculades a actuacions globals a tot l’edifici

Línia 2: Foment de la conservació, de la millora de la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat

2.1 Actuacions de conservació

(Resultat d’un IITE amb deficiències importants, greus o molt greus)

2.2 Actuacions per a la millora de la seguretat d'utilització i de l'accessibilitat

(Resultat d’un IITE amb o sense deficiències)

Beneficiaris

Poden ser beneficiaris de les subvencions les juntes de propietaris, les agrupacions de juntes de propietaris i els titulars d'habitatges.

Requisits dels edificis

Entre d’altres: L’edifici ha de contenir l'informe de la inspecció tècnica de l'edifici (IITE) que acrediti la necessitat de l'actuació de rehabilitació i el certificat d'eficiència energètica (CEE) amb l'etiqueta de qualificació energètica.

Incompatibilitats

És incompatible amb les subvencions de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i del Departament de Drets Socials que provinguin del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència, NextGenerationEU; les del Programa per a la rehabilitació energètica d'edificis existents de l'IDAE del Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital (equivalents al PAREER II), i d'altres. Veure el detall en la mateixa convocatòria.

Termini

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 31 de d’octubre de 2022.

Resum de la convocatòria

Consulta el resum elaborat per l'OCT (contingut disponible per als col·legiats que tenen contractat el Tram Complementari).

21/07/2022
Tornar