Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nous requeriments als permisos IIT-BCN relacionats amb MPGM 22@, Plans Especials, MPGM de Gràcia

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'Ajuntament de Barcelona ha introduït nous requeriments en la tramitació dels Informes d’idoneïtat tècnica (IIT) per l’aprovació de les modificacions puntuals del Pla General Metropolità (22@, Plans Especials, MPGM de Gràcia...).

A la documentació resultant de la Consulta Prèvia, dins el detall de contingut de les memòries dels diferents permisos, apareixen nous apartats específics relacionats amb el compliment normatiu d’aquests planejaments.

Caldrà aportar la justificació d'aquests apartats per l’obtenció de l'Informe d'Idoneïtat Tècnica previ a la tramitació del permís amb l’Ajuntament de Barcelona.

Aquests nous apartats de la memòria del permís (apartat 3.8, apartat MD5, apartat MN3...) poden regulars aspectes específics tals com el tractament de les façanes a Gràcia o bé afectar a la justificació o exempció parcial o total del compliment de les exigències energètiques a incloure dins l’Annex d’Energia. De manera genèrica també apareix un nou apartat MN 3 Planejament aplicable a l’emplaçament on es requereix la comprovació al PIU dels Planejaments que apliquen adjuntant la seva justificació (22@, Plans Especials, MPGM de Gràcia...).

Per tal de poder fer la correcta revisió dels IITS-BCN, des del COAC us demanarem que adjunteu al PDF4 tot el contingut documental del permís retornat per l’Ajuntament per verificar aquests nous requeriments.

Per accedir als diferents planejaments de l‘Ajuntament de Barcelona podeu accedir al PIU (Portal d’Informació Urbanística de l’Ajuntament de Barcelona) on trobareu tota la informació urbanística que aplica a una finca. Podeu fer la cerca a partir de l’adreça de la finca al cercador d’adreça del Portal d’Informació Urbanística, així com també clicant sobre la parcel·la en el plànol.
14/11/2022
Tornar