Nova convocatòria de beques de formació 2015

Nova convocatòria de beques de formació 2015

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Ja estan disponibles les bases de la 5a convocatòria de beques Pla Impulsa per formar-se en nous perfils professionals de futur, com ara les especialitats en retail, sostenibilitat, BIM o facility management, entre d’altres.

Els ajuts podran becar els diversos cursos de l’Escola Sert COAC (màsters, graus, etc), així com d’altres centres de Catalunya i Espanya, sempre i quan aquestes formacions no siguin equivalents al cursos oferts per l’Escola Sert.

L'objectiu del Col·legi amb aquest programa de formació és afavorir el posicionament dels arquitectes en els nous perfils professionals que demanda el mercat, així com donar el suport necessari perquè puguin cursar els estudis que s'ajustin millor a les seves capacitats i potencial. 
Es  podran becar els cursos que comencin entre l’1 d’octubre de 2015 i el 31 de gener de 2016. Les beques s'atorgaran prèvia comprovació dels requisits exigits per la convocatòria.

La convocatòria s’obre el dia 8 d’octubre i es tanca a les 14 h del dia 13 de novembre de 2015.

Per fer una sol·licitud i per obtenir més informació, consulteu el programa de formació del Pla Impulsa.

Per qualsevol dubte, envieu un correu a plaimpulsa@coac.cat o bé truqueu al 93 306 78 14 de dilluns a dijous 10 a 17 h i els divendres de 10 a 15h.

7/10/2015
Tornar