Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Premis d'arquitectura Comarques Girona

Oberta la convocatòria per participar en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca per 24è any els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona mostrant la qualitat i el rigor dels professionals i de l’arquitectura realitzada en  l’àmbit territorial de la Demarcació. 


Als Premis s’hi poden presentar obres finalitzades entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021, les quals caldrà inscriure en una de les quatre modalitats següents:

Arquitectures: obres de nova planta, reformes i rehabilitacions.
Interiors: obres on l’accent recaigui en el tractament de l’espai interior.
Paisatges: obres en espais urbans com carrers, places... i en espais naturals, parcs, jardins…
Efímers: obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies.

JURAT
Enguany, el Jurat que valorarà els projectes el compondran les arquitectes Izaskun Chinchilla, com a presidenta, i Montse Nogués i Marta Benedicto (Cierto Estudio), com a vocals. La vocal de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC, Sílvia Musquera, actuarà com a secretaria sense vot.

TERMINI 
El termini pel lliurament del material corresponent a la 24a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona serà des de la publicació d’aquestes bases i finalitzarà a les 14.00 hores del divendres 21 de gener de 2022. No s’acceptarà documentació fora d’aquest termini. El dijous 28 d’abril de 2022 es donaran a conèixer les obres seleccionades. El divendres 27 de maig de 2022 es donaran a conèixer les obres premiades en un acte públic a la seu de la Demarcació de Girona del COAC. 

Tota la documentació serà digital i es presentarà a través del portal www.premisarquitecturagirona.org.  

EXPOSICIONS 
Durant el mes de març s’exposaran a la Demarcació de Girona del COAC, edifici de la Pia Almoina, i al portal web dels Premis, la totalitat de les obres presentades. 

FONS DOCUMENTAL DELS PREMIS 
Les obres seleccionades i premiades d’aquesta nova edició, passaran a formar part del fons documental digital que, any rere any, configuren una major base de dades, actualment d’uns 600 registres, permetent la consulta per llocs, tipologies i autors amb accés obert als professionals, investigadors i ciutadans. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 41 27 27. Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

DOCUMENTACIÓ 
· Bases dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

PATROCINADORS
Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022 són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Jung, com a patrocinador principal; Brancós Ceramics, Compac, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Palahí, Plantalech, Tendències Girona i Vidresif com a col·laboradors, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

 

1/12/2021
Tornar