Premis d'arquitectura Comarques Girona

Oberta la convocatòria per participar en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) convoca per 24è any els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona mostrant la qualitat i el rigor dels professionals i de l’arquitectura realitzada en  l’àmbit territorial de la Demarcació. 


Als Premis s’hi poden presentar obres finalitzades entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021, les quals caldrà inscriure en una de les quatre modalitats següents:

Arquitectures: obres de nova planta, reformes i rehabilitacions.
Interiors: obres on l’accent recaigui en el tractament de l’espai interior.
Paisatges: obres en espais urbans com carrers, places... i en espais naturals, parcs, jardins…
Efímers: obres de durada limitada com exposicions, muntatges, escenografies.

JURAT
Enguany, el Jurat que valorarà els projectes el compondran les arquitectes Izaskun Chinchilla, com a presidenta, i Montse Nogués i Marta Benedicto (Cierto Estudio), com a vocals. La vocal de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC, Sílvia Musquera, actuarà com a secretaria sense vot.

TERMINI 
El termini pel lliurament del material corresponent a la 24a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona serà des de la publicació d’aquestes bases i finalitzarà a les 14.00 hores del divendres 21 de gener de 2022. No s’acceptarà documentació fora d’aquest termini. El dijous 28 d’abril de 2022 es donaran a conèixer les obres seleccionades. El divendres 27 de maig de 2022 es donaran a conèixer les obres premiades en un acte públic a la seu de la Demarcació de Girona del COAC. 

Tota la documentació serà digital i es presentarà a través del portal www.premisarquitecturagirona.org.  

EXPOSICIONS 
Durant el mes de març s’exposaran a la Demarcació de Girona del COAC, edifici de la Pia Almoina, i al portal web dels Premis, la totalitat de les obres presentades. 

FONS DOCUMENTAL DELS PREMIS 
Les obres seleccionades i premiades d’aquesta nova edició, passaran a formar part del fons documental digital que, any rere any, configuren una major base de dades, actualment d’uns 600 registres, permetent la consulta per llocs, tipologies i autors amb accés obert als professionals, investigadors i ciutadans. 

Per a qualsevol consulta o aclariment, podeu dirigir-vos al Departament de Cultura de la Demarcació de Girona. Tel. 972 41 27 27. Correu electrònic: cultura.gir@coac.cat

DOCUMENTACIÓ 
· Bases dels Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2022

PATROCINADORS
Els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2022 són possibles gràcies a les empreses i institucions que hi donen suport, com ara el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona; Jung, com a patrocinador principal; Brancós Ceramics, Compac, iGuzzini, Itisa i Technal, com a patrocinadors, i Arcadi Pla SA, Arquia, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Germandat Nacional d’Arquitectes, IRSAP, Palahí, Plantalech, Tendències Girona i Vidresif com a col·laboradors, mentre que La Comarca d’Olot, el Diari de Girona, l’Empordà, l’Hora Nova, el Punt Avui i Televisió de Girona són els mitjans de comunicació oficials.

 

1/12/2021
Tornar