Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

S'obre l'Oficina de Rehabilitació Municipal de la ciutat de Barcelona per a informació i suport dels Fons Next Generation

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat mes de juliol es va posar en funcionament l’Oficina de Rehabilitació Municipal (ORM) de la ciutat de Barcelona, un instrument clau per donar informació i suport tant a ciutadans com a professionals sobre els ajuts dels fons Next Generation destinats a habitatges i edificis residencials a la ciutat de Barcelona.

Aquesta oficina, a més, és l'encarregada de la gestió de les sol·licituds i concessió dels ajuts dins dels programes oberts des del passat mes de juny. Per més informació, consulteu la web de l'ORM, la web d'ajuts a la rehabilitacio de l’Ajuntament de Barcelona i la noticia i enllaços que vam publicar referents a aquesta convocatòria Next Generation per a la ciutat de Barcelona.

Per a rebre assessorament cal demanar cita prèvia per correu a ng.rehabilitacio@bcn.cat o bé trucar al 010. Us poden atendre presencialment, telefònicament o per videoconferència.

Aquesta oficina es troba al carrer Pujades, número 350, on era l'Oficina d'Habitatge de Sant Martí, i té un horari d'atenció al públic de dilluns a divendres de 8:30h a 14:30 h, i d'octubre a maig també atenen per les tardes els dijous, amb horari complet de 8:30 a 18:30 h.

18/08/2022
Tornar