Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

PREMIS CIUTAT DE BARCELONA 2022

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des de l'equip relator dels Premis Ciutat de Barcelona 2022 ens fan arribar una proposta de col·laboració adreçada al nostre col·lectiu i relativa a la recol·lecció de dades d'obres arquitectòniques finalitzades i/o inaugurades a l'Àrea Metropolitana de Barcelona enguany.

En tant que es tracta d’una iniciativa pública, relacionada amb la promoció de la nostra professió, considerem adient fer-vos arribar la informació adient per aquells que estigueu interessats, procediu de conformitat amb el que s’informa.

El guardó Premis Ciutat de Barcelona, que organitza l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), està destinat al reconeixement d’obres publicades, espectacles exhibits i projectes desenvolupats durant l'any 2022 a Barcelona i rodalies, i té com a particularitat que qualsevol obra, iniciativa o espectacle pot ser premiada sense necessitat de presentar candidatura.

Per aquest motiu estan elaborant, per a l'Ajuntament de Barcelona, una base de dades de totes les iniciatives culturals que han tingut lloc a Barcelona i rodalies enguany, d'acord amb les bases dels premis.

Aquesta base de dades es posa a disposició del jurat per proporcionar-los una imatge completa i acurada de la realitat cultural.

Una de les categories en què elaboren aquest llistat és "Arquitectura, Urbanisme i Disseny", en atenció a aquesta categoria dels premis estan recollint informació de totes les iniciatives arquitectòniques i urbanístiques d'enguany que responguin a una "obra original o intervenció d'arquitectura i urbanisme o una obra de restauració finalitzada o inaugurada a Barcelona o la seva àrea metropolitana (36 municipis de l'AMB*), entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2022".

L'objectiu d'aquesta comunicació és, doncs, sol·licitar la col·laboració per llistar les dades que s’estan recollint, a través d'aquest formulari en línia destinat a arquitectes i/o despatxos arquitectònics d'arreu que hagin finalitzat i/o inaugurat una obra enguany a l'AMB*.

La data límit per omplir el formulari és el divendres 2 de desembre.

Les dades que es demanen són "Nom de l'obra", "Autoria", "Tipologia", "Emplaçament" i "Enllaç web amb fotografies i/o informació del projecte" (en cas de tenir més d'una obra cal omplir-lo una vegada per cadascuna).
25/11/2022
Tornar