Presentació de l'Aula oberta per a l'Escola Diatock

Presentació de l'Aula oberta per a l'Escola Diatock

Imatge: 
© Montse Bosch
El 19 de febrer es va presentar, a la sala d’actes de la Delegació d’Osona del COAC, l’Aula Oberta per a l’escola de Diatock (Senegal).

L'Aula Oberta està creada com a equip de treball obert als arquitectes col·legiats que vulguin participar, de manera desinteressada, en la segona fase del procés de construcció l'escola de Diatock. L'escola es va construir per al curs escolar 2011-2012 gràcies a la tasca de la Unitat de Cooperació al Desenvolupament de l'Ajuntament de Vic, mitjançant el Consell de Cooperació al desenvolupament, i a través d'una actuació de cooperació directa.

Concretament, l'escola de Diatock necessita tres noves aules. La Delegació d'Osona hi participa posant a l'abast dels col·legiats la possibilitat de participar en aquest procés, tenint en compte que els coneixements tècnics poden aportar molt valor afegit al projecte.

La presentació de l'Aula Oberta va comptar amb la participació de les arquitectes Sandra Bestraten, projectes UPC / Universitat Sense Fronteres, amb una xerrada sobre 'L’experiència de cooperació al Senegal (Ossouye-Cassamance)', i M. Clara Riera, que va explicar el funcionament de l’Aula Oberta a la Demarcació de Girona del COAC per el projecte Namaste d’Orfanat a Pokara al Nepal'.

La primera jornada de treball de l’Aula Oberta de la Delegació d'Osona del COAC es va celebrar el 5 de març, amb la participació de 8 arquitectes i 2 tècniques de la Unitat de Cooperació de l’Ajuntament de Vic. Per tal d'aproximar els assistents a la cultura senegalesa, es va comptar amb la participació d'Ajo Loba Dieme i de l’arquitecta Guiomar Grande, que viatjarà a Oussoye per col·laborar amb l’oficina de planejament.

Si voleu més informació sobre l'Aula Oberta, podeu enviar un correu electrònic a vicsecretaria@coac.cat

6/03/2014
Tornar