Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presentació de la Convocatòria d’ajuts Next Generation per a la ciutat de Barcelona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper 13 d’octubre, el Consorci de l’Habitatge de Barcelona presentarà la convocatòria d’ajuts a la rehabilitació dels fons Next Generation per a la ciutat de Barcelona en format online.

Aquest acte s’organitza des de l'OTR (Oficina Tècnica de Rehabilitació del COAC) juntament amb les OTR del Consell d'Arquitectura Tècnica de Catalunya i del Col·legi d'Administradors de Finques amb l’esperit d’aclarir les bases de la convocatòria, els requisits i els processos de sol·licitud a seguir.

L’acte comptarà amb la participació de Gerard Capó Fuentes, gerent de l'Institut Municipal de l'Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (IMHAB) i gerent del Consorci de l’Habitatge de Barcelona; Ana Rigalt, cap del departament Foment a la Rehabilitació de l'IMHAB; i Oriol Gil, coordinador de l’Oficina de Rehabilitació Municipal.

Trobareu més informació sobre la convocatòria en aquest enllaç de la noticia de publicació de la jornada i també en l’apartat de documentació de suport dels Fons Next Generation, on podeu accedir a fitxes resum, als enllaços oficials i als documents normalitzats.

Us recordem, també, que per a la ciutat de Barcelona s’ha habilitat l’ORM (Oficina de Rehabilitació Municipal), que també us vam presentar anteriorment, que serà l’entitat que gestionarà i atorgarà aquestes subvencions i a la que podeu adreçar-vos per a més aclariments.

Per seguir l'acte online, et pots inscriure aquí.
Versió per a imprimirPDF version