Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Hospital Vall Hebron

Seleccionats els finalistes al concurs per al nou edifici de la Fundació Vall d’Hebron Institut de Recerca

S'han publicat els resultats de la primera fase del Concurs per a la redacció del projecte del nou edifici de la Fundació Hospital Universitari Vall d'Hebron-Institut de Recerca (VHIR) així com una proposta de reordenació del Campus Vall Hebron en el qual s'integra l'edifici VHIR.

Després d'analitzar i valorar les candidatures presentades a aquesta primera fase, l'Òrgan de Contractació ha acceptat la valoració realitzada pel Jurat, d'acord amb els criteris de selecció establerts al Plec de bases. El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, que col·labora en el concurs, n'ha format part del Jurat.



Així, el resultat de l'Informe Tècnic del Jurat és que els 5 equips amb més puntuació són:

· UTE: José Rafael Moneo + Moneo Brock + Epypsa
· UTE: Martínez La Peña-Torres Arquitectos + Técnica y Proyectos TYPSA
· UTE: Josep Llinàs Arquitecte + Casa Solo Arquitecte
· UTE. Estudi Carme Pinós + Estudi PSP Arquitectura
· UTE: BAAS Jordi Badia + Espinet/Ubach Arquitectes i Associats

Els 5 candidats seleccionats són convidats a participar a la segona fase del concurs.

Podeu consultar els resultats al web del VHIR.
16/02/2017
Tornar