Eines de suport per al visat 100% digital

El 2 d'octubre de 2017 es va iniciar la digitalització total dels expedients de visat. Per als arquitectes que habitualment han tramitat els seus expedients en paper, el COAC té a la seva disposició un seguit de mesures d'acompanyament.

Consulteu la notícia íntegra sobre el Visat 100% digital


ATENCIÓ PERSONALITZADA PER AL PRIMER VISAT TELEMÀTIC
Si ho desitgeu, us podeu posar en contacte amb l'oficina amb la qual tramiteu habitualment els vostres visats per realitzar un visat telemàtic amb l'ajuda d'un tècnic del COAC. Caldrà reservar dia i hora. Per demanar hora a les oficines de Barcelona,


SESSIONS DE FORMACIÓ
S'han dut a terme diverses sessions de formació arreu del territori per als arquitectes col·legiats. En aquest moment no hi ha sessions programades.


MANUALS
Tant si no heu fet mai un visat telemàtic com si ja heu utilitzat l'eina alguna vegada, podeu recolzar-vos en els manuals de suport per tal de realitzar el tràmit de manera àgil i ordenada sense deixar-vos cap pas.

Guia ràpida del PDF:                        Guia portal de Tràmits:
            
Mira el vídeo amb els passos a seguir per visar telemàticament: 
ATENCIÓ TELEFÒNICA

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb el COAC a través del telèfon habitual d'atenció a l'arquitecte 93 306 78 03 i a les diferents oficines de Visat.
Versió per a imprimirPDF version