Cartell convocatòria Premis Fad 2021

L'ArquinFAD convoca els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2021

Imatge: 
© Arquin-Fad
L'ArquinFAD, l'Associació Interdisciplinària de Disseny de l'Espai del FAD, obre aquest dimecres 16 de desembre la convocatòria de la 63a edició dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme.

La convocatòria consta de quatre categories –Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres– a les quals es podran presentar totes aquelles obres acabades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2020 en l’àmbit de la Península Ibèrica i les illes. El jurat estarà presidit per l’arquitecte italià Fabrizio Barozzi i l’acompanyaran com a vocals Agnès Blanch, Daria de Seta, Manel Marín, Pedro Matos Gameiro i Rosa Rull.

Al mateix temps, l’entitat convoca la 16a edició del Premi FAD de Pensament i Crítica, on s’acceptaran els treballs publicats durant l’any 2020 dins l’àmbit de la península Ibèrica. En aquest cas, el jurat estarà liderat per Jorge Torres com a president i Susana Landrove i Joan Olona com a vocals.

Per últim, es convoca la 8a edició dels Premis FAD Internacionals. En aquest cas, es podran presentar obres acabades entre els anys 2018 i el 2020. La participació té en compte les obres produïdes pels arquitectes peninsulars arreu del món, que seran valorades per Ricardo Bofill com a president i Lucía Ferrater i Pau Sarquella com a vocals.

El termini per presentar les obres de les tres convocatòries finalitzarà a les 12 h del 27 de gener de 2021.

Per a més informació sobre la convocatòria i les bases, consulta el web del FAD.
14/12/2020
Tornar