Informació d'interès davant del coronavirus

Novetats i mesures del COAC davant del Coronavirus

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Us detallem a continuació les darreres novetats que ens afecten relacionades amb la publicació del Reial Decret 463/2020, pel qual s’estableix l’estat d’alarma a tot l’estat espanyol. Us informem també de les mesures que hem pres seguint el que estableix el Reial Decret i el Govern de la Generalitat:

· El Reial Decret ha suspès tots els tràmits administratius fins al dia 29 de març. Tanmateix, els serveis col·legials seguiran treballant (en remot) per tramitar els expedients en curs i els nous que puguin venir, en el marc, això sí, d’una excepcionalitat que pot comportar, en alguns moments, la impossibilitat de respondre de forma ràpida a les peticions.  

En el cas dels terminis de tots els concursos i licitacions en curs, el seu còmput es reprendrà un cop s'acabi l'estat d'alarma. També se suspenen els terminis per a la interposició de recursos contra concursos i licitacions en curs

· Dubtes en relació a les obres en curs. Mentre no s'estableixen disposicions específiques per les autoritats competents, el CSCAE i el CGATE publiquen unes pautes d'actuació per als arquitectes i arquitectes tècnics que exerceixen la direcció facultativa de les obres d'edificació. Podeu consultar-les al web del CSCAE.

· Pla de xoc també per als professionals de l'edificació. El CSCAE, en coordinació amb els col·legis d'arquitectes, ha demanat al Govern espanyol que dins les mesures genèriques que està desenvolupant per pal·liar l'afectació econòmica s'hi incloguin els arquitectes i professionals del sector que no estan integrats al Règim Especial de Treballadors Autònoms. Consulteu el comunicat del CSCAE.

· Actualització diària de tot la informació disponible. A la pàgina principal del COAC, http://www.arquitectes.cat a partir de demà dilluns trobareu actualitzada tota la informació relativa a 3 àmbits essencials: Serveis COAC, Treball professional i relació amb tercers, Organització del despatx.  


La informació serà actualitzada diàriament i anirà creixent a mesura que es vagi generant. Us recomanem doncs que estigueu alerta via web i via els perfils de xarxes socials del COAC.

· Oficines col·legials tancades, servei telemàtic i telefònic actius i teletreball per al personal. Des de dilluns 16 de març les seus col·legials romandran tancades, per tal d’oferir la màxima seguretat possible al nostre personal.  


Us continuarem atenent i oferint servei a través dels canals telemàtics habituals (web i correu electrònic) i el telèfon d’atenció a l’arquitecte 93 306 78 03 (en horari de 9 a 14 h), que serà reforçat.  

· Contacte amb els serveis del COAC via correu electrònic. En cas que tingueu un dubte que no estigui resolt en la informació del web, si us plau poseu-vos en contacte a través dels següents correus electrònics o bé a través del telèfon 93 306 78 03. 

Correus electrònics dels serveis del COAC
Oficina Consultora Tècnica: octsecretaria@coac.net  
Oficina de Concursos: infoconcursos@coac.net
Assessoria Jurídica: juridica@coac.net
Secretaria: secretaria@coac.net
Secretaria tècnica: secretari.tecnic@coac.net
Suport informàtic: cauc@coac.net
Visat: visat.bcn@coac.net  
Escola Sert: info@escolasert.com
Borsa de Treball: btcoac@coac.net  
Comissió Incidències: secretariatecnica@coac.net  
Deontologia: secretariatecnica@coac.net
Arxiu Històric: arxiuhistoricbcn@coac.net 
Arxiu Fotogràfic: arxiufotografic@coac.net 
Biblioteca: bibl.bcn@coac.net  
Cultura: cultura@coac.net 
Internacional: internacional@coac.net 
Deganat: deganat@coac.net
Direcció General: dgcoac@coac.net   
Comptabilitat: comptabilitat@coac.net  
Comunicació i Premsa: comunicacio@coac.net
Relacions Corporatives: rrcc@coac.net  
Agrupacions: agrupacions@coac.net
Grups Territorials: desplegamentterritorial@coac.net
Grups de Treball: coac@coac.net 

Correus electrònics de les demarcacions i delegacions del COAC
Comarques Centrals:  manresasecretaria@coac.net vicsecretaria@coac.net 
Ebre: secr.tor@coac.net 
Girona: secre.gir@coac.net 
Lleida: junta.lle@coac.net 
Tarragona: tarragona@coac.net 
Vallès: valles@coac.net

Les consultes per correu electrònic es procurarà resoldre-les en un termini de 24 hores laborables.  

· Cursos de l'Escola Sert: o bé ajornats o bé per vídeoaula exclusivament. Els alumnes de cada curs seran informats per part de l’Escola. Els cursos que havien de començar en el transcurs de les properes setmanes s’ajornen fins al 14 d’abril, data en què tornaran a programar-se.  

Conscients que estem davant d’una situació excepcional, us preguem, sobretot els primers dies, comprensió per part vostra. El personal del COAC està posant tot el seu esforç en poder seguir-vos oferint el servei i l’assessorament que necessiteu de la millor manera. 15/03/2020
Tornar