persones treballant amb portàtil

Nova Ordre del Govern de l’Estat per als autònoms

Imatge: 
© Freepik
El 30 de març a la nit el Ministeri de Sanitat ha publicat al BOE l’Ordre SND/307/2020 de 30 març, que interpreta l’abast del permís retribuït obligatori que va acordar-se el dia abans, 29 de març a la nit.

Aquesta Ordre deixa clar que tots els treballadors autònoms poden treballar normalment sempre que no estiguin vinculats als sectors d’activitat suspesos per la declaració de l’estat d’alarma i que genèricament són els espais esportius, culturals, comerços, locals d’oci, etc. Podeu consultar el Reial Decret 463/2020 de 14 de març aquí.

Així doncs, els professionals de l’arquitectura que siguin autònoms poden seguir treballant i realitzant els desplaçaments necessaris per dur a terme les seves obligacions professionals sempre que ho necessitin i mentre no torni a canviar la normativa. Recomanem dur degudament omplert el certificat autoresponsable de desplaçament facilitat per la Generalitat de Catalunya, tot i no ser un document obligatori. Podeu trobar-lo aquí juntament amb informació sobre el seu funcionament. 

Podeu consultar l’Ordre del Ministeri de Sanitat aquí.
31/03/2020
Tornar