Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El títol d’Arquitecte ja equival legalment al de Màster en Arquitectura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El Consell de Ministres ha establert ja la correspondència entre les titulacions anteriors al Pla Bolonya (diplomats i llicenciats) i les posteriors al Pla Bolonya (grau i màster), d’acord amb el Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior (MECES).

Pel que fa al títol d’Arquitecte, l’acord del Consell de Ministres, aprovat el passat 4 de setembre, l’equipara al nivell de Màster, és a dir, al nivell 7 del Marc Europeu de Qualificacions i nivell 3 del MECES. Aquest fet posa solució a una qüestió que els col·legis, a través del CSCAE, havien reclamat de fa temps: l’equiparació de titulacions amb els altres professionals europeus.

Seguint el mateix criteri que amb les titulacions d'enginyeria, el Consell de Ministres ha equiparat el títol d'arquitecte tècnic al nivell de Graduat, és a dir, al nivell 6 del Marc Europeu de Qualificacions i nivell 2 del Marc Espanyol de Qualificacions per a l’Educació Superior (MECES).

El dia 2 d'octubre el BOE publica la Resolució de 14 de setembre de 2015, de la Direcció general de Política Universitària, que publica l'Acord del Consell de Ministres de 4 de setembre de 2015, pel qual es determina el nivell de correspondència al nivell del Marc Espanyol de Qualificacions per a l'Educació Superior del Títol Universitari Oficial d'Arquitecte. 
Consulta el BOE del 2 d'octubre aquí.

TRÀMIT PER OBTENIR EL CERTIFICAT
El tràmit per a obtenir el certificat de correspondència del títol d’Arquitecte pre-Bolonya amb el Màster s’ha de fer a la seu electrònica del Ministeri d’Educació, i el certificat de Firma professional o el DNI electrònic són mitjans d’identificació reconeguts per realitzar el tràmit. També es pot fer amb l’identificador del sistema d’identitat electrònica per a les Administracions Clave. Més informació del Ministeri d'Educació aquí.

21/10/2015
Tornar