Propers Actes

Registre automàtic de documents.

Unificació de preus en el Registre automàtic de documents

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi ha unificat els preus del servei de Registre Automàtic de documents al Portal de Tràmits de Visat. D'aquesta manera, a partir d'ara el registre d'Informes, Dictàmens, Peritatges i Taxacions es cobrarà segons el pes del fitxer, igual que la resta de documents.

A l’hora de pujar un fitxer a l’expedient i abans de passar a la pantalla de signatura, es mostra sempre quin cost tindrà el Registre del fitxer seleccionat (recordeu que el pes màxim de cada PDF és de 20 MB). El nou sistema representa un estalvi de fins al 40% en alguns casos.

Nous tipus de documents
A més, s'han ampliat els tipus de documents que es poden tramitar per aquest canal, incorporant el registre d'avantprojectes i estudis previs.

Aquestes novetats se sumen a les millores incorporades els últims mesos, entre les quals s'ha canviat la nomenclatura dels expedients per tal de distingir-los dels expedients de visat, i s'ha passat al segellat automàtic del document registrat.

Recordeu que teniu a la vostra disposició la Guia ràpida del PDF, amb tota la informació necessària per elaborar la documentació que vulgueu registrar.

14/03/2019
Tornar