Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Dibuixos d'arquitectes

Diversos arquitectes catalans, guardonats a la XV Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 28 de juny es va presentar a Barcelona la XV Biennal Espanyola d'Arquitectura i Urbanisme (BEAU), organitzada pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana en col·laboració amb el CSCAE i la Fundación Arquia. L'edició d'enguany ha estat comissariada pels arquitectes Anna Bach, Eugeni Bach i Óscar Miguel Ares i se celebrarà simultàniament al Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona i al Museo Patio Herreriano de Valladolid.

Durant l'acte de presentació, es van donar a conèixer els projectes guardonats en la convocatòria "Panorama d'Obres d'Arquitectura i Urbanisme". D'entre les 581 propostes presentades, es van seleccionar 70 projectes finalistes, dels quals 20 han estat finalment guardonats.

Entre els projectes premiats, hi trobem les obres de 7 equips d'arquitectes catalans:

· Universitat Torcuato di Tella
  Josep Ferrando (arquitecte: Josep Ferrando - arquitecte associat: David Recio)

· Bloc 6x6  
  Bosch.Capdeferro Arquitectura

· Recuperació de la Torre de Merola 
  Carles Enrich Studio

· Celler Clos Pachem 1507
  Harquitectes

· 85 habitatges socials a Cornellà
  Peris+Toral Arquitectes (Marta Peris i José Toral)

· Fabra i Coats: habitatge social i patrimoni industrial
  Roldán + Berengué Arqts. (Miguel Roldán i Mercè Berengué)

· Can Sau. Escenografia d'urgència
  Unparelld'arquitectes (Eduard Callís i Guillem Moliner)

El jurat ha estat format per Iñaqui Carnicero, director general d'Agenda Urbana i Arquitectura; Marta Vall-Llossera, vicepresidenta del CSCAE; i Naiara Montero, arquitecta i patrona de la Fundación Arquia, juntament amb els comissaris de la XV BEAU, Anna Bach, Eugeni Bach i Óscar Miguel Ares, i destacats professionals com Stephen Bates, Véronique Patteeuw, María Castrillo, Carmen Moreno i Alberto Veiga.

D'altra banda, el 2 de juliol es van donar a conèixer, durant l'acte de presentació de la Biennal a Valladolid, els guardonats a les convocatòries de Fotografia, Investigació i Projectes Fi de Carrera. En la mostra de Fotografia, han estat guardonats els catalans Carles Puig Soler, Adrià Goula Sardà, Josep Maria de Llobet i Pol Viladoms Claverol, i en la mostra d'Investigació s'ha guardonat el programa de televisió Escala Humana, producció de RTVE en col·laboració amb COSTA EST. 

 
6/07/2021
Tornar