A Cel Obert, Festival d’Intervencions Efímeres

Oberta la convocatòria per participar a la 7a edició del Festival A Cel Obert

Imatge: 
© A Cel Obert
L’Ajuntament de Tortosa i l’associació A Cel Obert convoquen la setena edició d’A Cel Obert, Festival d’intervencions efímeres, que compta amb la col·laboració de la Demarcació de l'Ebre del Col·legi d'Arquitectes.

L'objectiu del Festival, que tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d’octubre de 2020, és promocionar projectes d’art efímer als espais emblemàtics de la ciutat de Tortosa.

Aquest any, els espais escollits perquè els guanyadors hi intervinguin amb les seves propostes són el Claustre de Sant Jordi i Sant Domènec (EOI), el Claustre de Sant Jaume i Sant Maties (Arxiu comarcal del Baix Ebre), els Patis del Palau Despuig i del Palau Oriol, el Passatge Franquet i el Pati del Museu de Tortosa.

Per tal de mantenir la coherència i vinculació entre totes les intervencions, s’estableix un tema vehicular, que enguany és: Curiositat.

Poden participar a la convocatòria creadors (persones o col·lectius) dels diferents àmbits de l’art, del disseny i de l’arquitectura. Els interessats hauran d’inscriure’s a la pàgina web del festival i enviar la documentació per correu electrònic a l'ardeça info@acelobertfestival.cat.

El termini de recepció de propostes finalitza el 7 de juny de 2020.

Consulta les Bases de la convocatòria.

 
2/04/2020
Tornar