Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Dimecres Tecnològic: Rehabitar el patrimoni

Imatge: 
St Nicholas Day Abbey, Londres. Magda Mària
El Grup de Treball de Rehabilitació del COAC organitza la propera sessió de Dimecres Tecnològics, que portarà per títol "Rehabitar el patrimoni" i tindrà lloc el 20 de maig a les 11 h a través de la plataforma online Microsoft Teams.

Presentarà l'acte Jordi Romera, vocal de la Demarcació de Tarragona i coordinador del Grup de Treball de Rehabilitació. Seguidament, l'arquitecta Magda Mària argumentarà la necessitat d’aprofitar el patrimoni arquitectònic existent i explorarà un conjunt d’estratègies per conservar-lo, posant l’accent en aquelles que fan prevaldre l’adaptació dels nous usos als edificis, per tal de vulnerar el mínim les seves qualitats intrínseques.

Magda Mària és professora de Projectes Arquitectònics a la Universitat Politècnica de Catalunya i corresponsable del Grup de Recerca HABITAR, que des de l’any 2009 investiga sobre el reaprofitament arquitectònic. Pel que fa a l'exercici professional, compta amb àmplia experiència en la recuperació patrimonial, treballant sobre el patrimoni arquitectònic i cultural a Catalunya.Versió per a imprimirPDF version