Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Dimecres Tecnològics

Dimecres Tecnològics: Eines informàtiques per a la digitalització express del teu despatx

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
La propera sessió de Dimecres Tecnològics, el 8 de juliol a les 11.30 h, anirà a càrrec del departament d'Innovació Digital del COAC. S'explicaran les eines que estan facilitant el procés de digitalització al COAC i es farà una introducció a aplicacions de gran utilitat per als despatxos d'arquitectura, com són els paquets Office 365 de Microsoft o G Suite de Google; una app per a la gestió de la devolució de l'IVA i la digitalització dels tiquets; i eines que optimitzen la transferència de grans volums d'informació amb els clients de forma segura, entre d'altres. El COAC oferirà als col·legiats avantantges econòmics per contractar aquestes eines.

Durant la sessió també s'explicarà el procés de transformació digital en què està immers el COAC, amb un full de ruta orientat a oferir serveis més àgils als col·legiats i a fer més eficaç i productiva la gestió professional, tant per als joves arquitectes com per als despatxos consolidats. A més, s'explicarà el nou servei de correu electrònic col·legial que es posarà en marxa en els propers mesos.

Des del COAC, continuem treballant per estendre les eines digitals als nostres col·legiats i assolir una nova visió digital: conèixer, connectar, crear, compartir i col·laborar.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC.

accés a l'acte http://www.coac.net/conferencia/08072020.php


Versió per a imprimirPDF version