Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Dimecres Tecnològics: De zero a web en 10 minuts

Dimecres Tecnològics: De zero a web en 10 minuts

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

El proper 14 d'octubre reprenem els Dimecres Tecnològics, amb una sessió en línia organitzada pel Grup de Treball d'Informàtica i la Fundació .cat: "De zero a web en 10 minuts. El web propi amb domini propi com a eix vertebrador de la identitat digital".

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i la xerrada anirà a càrrec de Josep Maria Ganyet, enginyer informàtic amb experiència en disseny, ensenyament i comunicació. Actualment, Ganyet dirigeix l’agència digital Mortensen, imparteix classes de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i col·labora a RAC1, La Vanguardia, VIAempresa i BTV.

L'objectiu de la sessió és fer una breu introducció a la creació i gestió de webs per a arquitectes i estudis d'arquitectura. Es comptarà amb el testimoni d'arquitectes de diferents branques, que explicaran la seva experiència de fer un web propi. També es presentaran les diverses eines que ofereix la Fundació .cat al respecte.

Al final de l'acte es presentarà el nou curs de formació web que l'Escola Sert i la Fundació .cat duran a terme el proper mes de novembre.

La sessió és gratuïta, però cal inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir l'acte en directe.

Acte organitzat conjuntament amb:

Versió per a imprimirPDF version