jsp nou codi estructural

Jornada de Suport Professional: El nou Codi Estructural

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dimarts 19 d'octubre a les 10 h, l'Oficina Consultora Tècnica del COAC organitza una jornada online sobre el nou Codi Estructural, aprovat amb el Reial Decret 470/2021, de 29 de juny. La sessió, adreçada als arquitectes col·legiats, es podrà seguir en directe per streaming.

Durant la jornada s'explicaran els aspectes més novedosos del Codi, que entrarà en vigor el 10 de novembre i actualitza la normativa relativa a les estructures de formigó i d'acer (inclòs l’acer inoxidable). Amb el nou Codi, es deroga la Instrucció de Formigó Estructural EHE-08 i la Instrucció d’Acer Estructural EAE, i s'estableixen els requisits a satisfer de seguretat estructural i de seguretat en cas d’incendi, a més de la protecció del medi ambient i la utilització eficient dels recursos.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC. La sessió anirà a càrrec de Maite Bartrolí, arquitecta especialista en estructures que col·labora amb l'OCT. També hi intervindrà Oriol Poch, arquitecte de l'OCT.

Inscripcions
És necessària la inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç per seguir l'acte en directe.
Per tal d'accedir al formulari cal estar loginat. En cas de no recordar l'usuari i contrasenya, podeu contactar amb el servei de Suport Informàtic.