Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Les indefinicions i els dubtes d'interpretació del planejament municipal

Jornada de Suport Professional sobre indefinicions i dubtes d'interpretació del planejament municipal, amb l'AASAP

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dimarts 12 de gener a les 17.30 h, tindrà lloc la propera Jornada de Suport Professional, a càrrec de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública (AASAP), que tractarà sobre les indefinicions i els dubtes d'interpretació del planejament municipal, i els problemes que plantegen tant a l'arquitecte projectista com a l'arquitecte municipal.

Es parlarà sobre alguns exemples habituals de dubtes d'interpretació, com pot ser l'alçada màxima en solars en pendent, la possibilitat d'unió de solars amb habitatges unifamiliars aïllats, o el control estètic de les construccions. Aquests dubtes poden comportar problemes tant per a l'arquitecte projectista (pèrdua d'hores de treball, mala imatge davant el client, etc) com per a l'arquitecte municipal i l'ajuntament (anul·lació de llicències, enderroc de les construccions, responsabilitat patrimonial, etc). L'objectiu de la jornada és ajudar els arquitectes, tant projectistes com municipals, a actuar de la millor manera davant aquests dubtes.

Presentarà l'acte Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i comptarem amb la participació de Josep M. Dedéu, president de l'AASAP; Pere-Joan Torrent, advocat urbanista; i Xavier Rehues, subdirector general de Coordinació Urbanística de la Generalitat de Catalunya.

En acabar la xerrada, s'obrirà un torn obert de preguntes dels assistents.

Cal inscripció prèvia.
Les persones inscrites rebran un correu amb l'enllaç per seguir la sessió en directe.

Acte organitzat conjuntament amb:
Versió per a imprimirPDF version