Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
L'Agent rehabilitador. Responsabilitats i tasques

Jornada Next Generation: L'Agent rehabilitador. Responsabilitats i tasques

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
ATENCIÓ: Aquesta jornada ha estat posposada al 13 de juliol. Disculpeu les molèsties.

En el marc dels Fons Next Generation, l’Oficina Tècnica de Rehabilitació (OTR) organitza una jornada, el proper dimecres 13 de juliol a les 17 h, on es parlarà a fons de la figura de l'Agent Rehabilitador i de les seves tasques, funcions, responsabilitats i atribucions. Aquesta nova figura neix amb l'objectiu de fomentar l'agrupació dels diversos serveis per a l'execució de les rehabilitacions a través d'un únic gestor.


La sessió serà en format de diàleg entre Ricardo Alarcón, director del curs de l'Escola Sert "Mecanismes de Finançament i Gestió per a la Rehabilitació Residencial", i Jorge García de la Cámara, Director d’Operativa i Serveis del COAC.

Durant la conversa, es parlarà de l'origen de la figura de l'Agent Rehabilitador, del marc legal i les responsabilitats, així com de les tasques a desenvolupar (coordinació amb l'administració, justificació de subvencions, respresentació del promotor, etc.). També es parlarà sobre com definir els honoraris d’aquests serveis, i es discutirà si cal buscar un “model col·laboratiu” o un “model individual”, on l'arquitecte assumeixi tant aquestes tasques d'Agent-Gestor de la rehabilitació, com les tasques més pròpiament tècniques i conegudes fins ara.

INSCRIPCIONS
Per assistir-hi presencialment, inscriu-te aquí.
En cas de voler seguir la sessió en línia, inscriu-te aquí.

 

Versió per a imprimirPDF version