Ilustracio casa moderna

Jornada de Suport Professional: Software per a la representació gràfica de projectes

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En la Jornada de Suport Professional, organitzada conjuntament amb l'Escola Sert, parlem sobre diferents programes de software per a la representació gràfica de projectes d'arquitectura. La sessió, del 12 de maig a les 17 h, va a càrrec de l'arquitecte Carlos Gonzalvo.

La jornada s'adreça a arquitectes i altres professionals que tinguin coneixements bàsics de programes de representació i vulguin ampliar-los.

L'objectiu és oferir una introducció als programes informàtics de modelatge, renderitzat i postproducció d'imatges, com SketchUp, Rhinoceros, Autocad, Lumion, Revit, Artlantis, Blender, Cinema 4D, Twinmotion, Maya, 3ds Max, Vray, Photoshop i Lightroom, entre d'altres. Descobrirem una àmplia selecció d'eines i coneixerem les especificitats de cadascuna, per tal de poder seleccionar aquelles que siguin més oportunes per al nostre treball. 

Durant l'acte, també es presentarà el nou curs de Photoshop de l'Escola Sert, que començarà el 31 de maig en el marc de l'Escola d'Estiu 2021.

Presentarà la jornada Pere Castelltort, secretari de la Junta de Govern del COAC, i la xerrada anirà a càrrec de l'arquitecte Carlos Gonzalvo, fundador de la plataforma d'arquitectura sense construir Beta Architecture i de l'estudi d'imatge i visualització Beta Collective. Gonzalvo és investigador del CAIT: Centre d'Anàlisi Integral del Territori (URV),  està realitzant el doctorat dins el programa d'Arqueologia Clàssica de la URV, i és el director del nou curs de Photoshop de l'Escola Sert.


Versió per a imprimirPDF version