Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
tramitació dels certificats de segona ocupació

La Generalitat de Catalunya modifica el procediment per a la sol·licitud de certificats de segona ocupació

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'Agència de l'Habitatge de Catalunya informa que, a partir del 16 de març, els formularis per a la sol·licitud telemàtica de cèdules d’habitabilitat de segona ocupació s'adaptaran al format HTML, quedant obsolets els formularis utilitzats fins ara.

Amb aquests nous formularis, les dades s’ompliran directament al web i no serà necessari descarregar el PDF per omplir-lo.

Per emplenar aquest tipus de formulari cal fer-ho amb algun dels següents navegadors compatibles: Explorer Edge, Mozilla Firefox, Safari o Chrome. Tot i que no és necessari l'Adobe Acrobat, sí que caldrà tenir-lo actualitzat per poder consultar l'acusament de rebuda després de realitzar el tràmit.

Si el tràmit requereix de signatura i es tramiten habitualment sol·licituds de cèdules, és recomanable que els sol·licitants descarreguin i s’instal·lin l’aplicació nativa “Signador” per poder signar la sol·licitud. Si es realitzen sol·licituds puntualment i no es vol instal·lar el Signador, durant la tramitació es mostraran instruccions de com realitzar el procés de signatura utilitzant l’aplicació web

Per a més informació sobre com tramitar en línia amb els formularis HTML, podeu consultar el web de la Generalitat de Catalunya.

Tramitació de cèdules amb el COAC
Les sol·licituds de certificats de segona ocupació també es poden seguir tramitant, com fins ara, a través del web del COAC. Accedeix al Portal de Tràmits.
15/03/2022
Tornar